Zoekt u een professioneel bouwbedrijf voor bouw, renovatie en timmerwerk in de regio Haarlem? Dan zoekt u bouw en onderhoudsbedrijf Dennis van Toor.

Dankzij ervaring en vakkundigheid wordt elke klus zoals u wilt!
Bouw en onderhoudsbedrijf Dennis van Toor is uiterst gespecialiseerd in alle voorkomende timmerwerkzaamheden; groot of klein. Hoogwaardige kwaliteit en meesterschap maakt dat onze klanten tevreden zijn met ons als hun bouwbedrijf. Wij vinden het erg belangrijk dat u ten allen tijde tevreden bent over het eindresultaat. Dat wordt niet alleen verwezenlijkt door vakkundigheid, schitterend materiaal en professioneel apparatuur, maar ook door goede communicatie. Daarom luisteren wij altijd aandachtig naar al uw wensen alvorens wij het werk verrichten.

Bouw en onderhoudsbedrijf D. van Toor is een dynamisch bouwbedrijf dat staat achter zijn product.
Doordat ik goede producten gebruik en dat ook verlang van mijn onderaannemers kunnen wij tot een mooi eind resultaat komen.
Na jaren ervaring te hebben opgedaan bij diverse werkgevers besloot ik, Dennis van Toor, dat het tijd werd om iets voor mezelf te gaan doen. Door mijn ervaring en materiaalkennis kan ik een goed product neer zetten.

Mijn kracht ligt in het meedenken met de klant en het goed kunnen adviseren.
Ik wil geen onderscheid maken tussen groot en klein werk, iedereen is een klant en dient gelijk te worden behandeld.
Met deze gedachte wil ik een grotere doelgroep bereiken om mijn diensten aan te bieden.